BAŞKAN ÇİFTÇİ HALKI DAVET ETTİ

Şanlıurfa Büyükşehir belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bakanların katılımıyla Şanlıurfa'da düzenlenecek temel atma törenine Şanlıurfalıları davet etti.

AK Parti İl Başkanlığınca düzenlenen basın toplantısında konuşan Başkan Çiftçi: "13 Haziran Salı günü Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Faruk Çelik çeşitli temel atma ve sertifika dağıtım töreni için Şanlıurfa'ya gelecekler. Bakanlarımız Salı günü Şanlıurfa valiliğimizi ziyaretiyle programlarına başlayacaklardır. Ardından Büyükşehir Belediyemiz ve il başkanlığımızı ziyaret edeceklerdir. DSİ tarafından yapılacak yatırımların temel atma töreni ve sertifika dağıtım törenine katılacak, Bakanlarımız Şanlıurfalı Hemşerilerimizle Arkeoloji müze önünde iftar programlarına katılacaklar" diyerek tüm Şanlıurfalıları programa davet etti.

 

Ramazan ayının bereketli geçmesi temennisinde bulunan AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise: " Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Faruk Çelik Şanlıurfa'ya geliyor. DSİ tarafından yapılacak yatırımların temel atma töreni ve sertifika dağıtım törenine katılacak, Bakanlarımız Şanlıurfalı Hemşerilerimizle Arkeoloji müze önünde iftar programlarına katılacaklar. Orman ve Su İşleri Bakanlığımızca DSİ bünyesinde Yapılacak yatırımlar Bölgemiz anlamında çok büyük önem arz etmektedir.1 Milyar 250 milyon Tl ödenekle gerçekleşecek bu projeler hem Bölge halkına hemde Ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacaktır" dedi.

 

Eklenme Tarihi: 12.06.2017 18:37

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı