BAŞKAN ÇİFTÇİ, AŞEVİNDE YEMEK DAĞITIMINA KATILDI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Gönüllü Kuruluşlar Aşevi´ne giderek yapılan çalışmaları inceledi. Yemek dağıtımına da katılan Başkan Çiftçi, hayırseverlerin desteği ile yapılan yemeklerin ihtiyaç sahiplerine ulaşmasının

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 1993 yılından bu yana kent merkezindeki dar gelirli ailelere yönelik kuru gıda, giyecek ve sıcak yemek yardımında bulunan Şanlıurfa Gönüllü Kuruluşlar Aşevi'ni ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyarette aşevi sorumluları Abdulaziz Kutluay ve Ali Topal ile birlikte dev kazanların başına geçen ve vatandaşlara yemek dağıtımı gerçekleştiren Başkan Nihat Çiftçi, organizasyonda emeği geçen hayırseverlere teşekkür etti. Çiftçi: "Bizler mümkün mertebe yardımcı oluyoruz. İnancımız gereği kardeşiz ve paylaşımcı olmamız gerekiyor. Kahramanlar tarafından yapılan gönüllü çalışmadan dolayı emeği geçenleri tebrik ederim" dedi.

BAŞKAN ÇİFTÇİ ESNAFI ZİYARET ETTİ

Buradan ayrılan Başkan Çiftçi, Haşimiye Meydanı, Yıldız Meydanı, Gümrükhanı ve Sırrın esnafını ziyaret ederek hayırlı kazançlar diledi.

Ziyareti sırasında esnafın sorunlarını da dinleyen Başkan Çiftçi, Şanlıurfa'nın gerek ekonomik anlamda gelişim göstermesi gerekse küçük ölçekli işletmelerin refah düzeyini daha da yükseltmesi anlamında kurumsal olarak üzerlerine düşen görevi yaptıklarını söyledi.

Kentte yaşanan Ramazan yoğunluğundan dolayı memnuniyetini belirten esnaf ise başkan Çiftçi'ye ziyaretinden dolayı teşekkür etti. 

Eklenme Tarihi: 11.06.2017 16:51

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı