ABDURRAHMAN ÖNÜL GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan Etkinlikleri kapsamında sahne alan sanatçı Abdurrahman Önül, seslendirdiği ilahilerle Şanlıurfalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin ramazan etkinlikleri sürüyor. Her gün farklı bir adreste düzenlediği iftar ikramları ile on binlerce vatandaşı aynı sofrada bir araya getiren Büyükşehir Belediyesi, son olarak Rabia Meydanı'nda sanatçı Abdurrahman Önül'ü sevenleri ile buluşturdu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve binlerce vatandaşın katıldığı konserde sanatçı Önül, birbirinden duygu yüklü ilahileri ile gönülleri adeta fethetti. Konser sonrası sanatçıya günün anısına hediye sunan Başkan Çiftçi, "Şükürler olsun ki; bir ramazan ayında daha böylesine güzel bir buluşma ile halkımızı ağırlıyoruz. Sanatçımız Abdurrahman Önül, maneviyatın en güzel örneklerinden biri olan bu güzel gecede bizlere duygu yüklü bir program yaşattı. Büyükşehir Belediyesi fiziki çalışmalarının yanı sıra bu tür sosyal hayata yönelik etkinliklere de ağırlık veriyor. Ben, emeği geçen tüm arkadaşlarıma ve sanatçı kardeşime teşekkür ediyorum" dedi.

Eklenme Tarihi: 10.06.2017 17:36

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı