BAŞKAN ÇİFTÇİ, İFTARDA EYYÜBİYELİLERLE BULUŞTU

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyübiye'de düzenlenen iftar davetinde vatandaşlarla birlikte orucunu açtı. İftar öncesi Eyyübiye halkına seslenen Başkan Çiftçi, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından ramazan ayı boyunca tüm ilçelerde düzenlenen iftar programlarının dün akşamki durağı bu kez Eyyübiye oldu. Eyyüp Peygamber Makamı içerisindeki alanda düzenlenen iftar yemeğine katılım yoğun oldu. İftara saatler kala tüm hazırlıkları tamamlanan programa katılarak vatandaşların Ramazanını kutlayan Başkan Çiftçi, burada yaptığı konuşmasında birliktelik vurgusuna değindi.

İftar buluşmalarının tüm ramazan ayı boyunca süreceğini de sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, "Bugün bu kutsal makamda vatandaşlarımızla birlikte iftar açmanın huzurunu yaşıyoruz.Birlik ve beraberliğimizin her daim sürmesini dileyerek, Allah'ımıza şükrediyoruz. Şanlıurfa'mız Eyyübiye ve diğer tüm ilçeleri ile birlikte her zaman bütünlüğünü sağlamıştır ve sağlamaya devam edecektir. Tüm vatandaşlarımızın ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Başkan Çiftçi'nin konuşmasının ardından ilahi dinletisi vatandaşlara sunuldu. 

Eklenme Tarihi: 10.06.2017 15:30

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı