Başkan Çiftçi, Ceylanpınar Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Ceylanpınar'daki çalışmaları denetleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İlçe Belediye Başkanı Menderes Atilla ile birlikte iftar programının ardından Ceylanpınarlı muhtarlar ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.

Başkan Çiftçi, Büyükşehir'in çalışmaları anlattıktan sonra talepleri dinledi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede düzenlenen iftar yemeğinin ardından Başkan Nihat Çiftçi, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Güntekin, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.

İlçedeki çalışmalar çerçevesinde İlçe Belediye Başkanlığını ve AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret eden Başkan Çiftçi, teşkilat üyeleriyle gündemi değerlendirdi. Daha sonra Kanaat önderleri ve muhtarlarla bir araya gelen Çiftçi: "Merkezde yaptığımız prestij caddesinde sona gelindi. Kaldırım çalışmalarına başlandı. Diğer caddelerde de yüne çalışmalarımızı yürütüyoruz. Ceylanpınar'ın kırsal mahallelerin yol sorununu bu yıl bitirmeyi hedefliyoruz. Çalışmaktan yaptıklarımızı anlatamıyoruz. Amacımız şehrimizi güzelleştirmek. Bu anlamda çalışıyoruz" diyerek daha yaşanılabilir bir Şanlıurfa için gayret gösterdiklerini belirtti.

Başkan Çiftçi muhtarların ve Kanaat önderlerin taleplerini tek tek not aldı. Başkan Çiftçi toplantının ardından ilçeden ayrıldı.

 

Eklenme Tarihi: 09.06.2017 16:48

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı