Büyükşehir Zabıta’dan ‘’Fahiş Su Denetimi’’

Sel felaketi nedeniyle Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, Ticaret İl Müdürlüğü ile Gelir İdaresi Başkanlığı ekipleri, fahiş su satışı yapan firmalara yönelik denetim yaptı. Denetimlerde fahiş fiyat uygulayan firmalara

cezai işlem uygulandı.

Şanlıurfa’da fahiş fiyata karşı mücadele eden Zabıta ekipleri, sel felaketinin ardından içme suyunda fahiş fiyat uygulayan firmalara yönelik denetim yaptı. Denetimlerde su depoları, marketler ve bakkallar denetlendi.

Ticaret İl Müdürlüğü ile Gelir İdaresi Başkanlığına bağlı ekipler ile birlikte sahada denetim yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı Zabıta ekipleri firma ve marketlerde suyun kasa çıkış fiyatı ile raf fiyatını denetledi. Firmaların irsaliye ve faturalarını da denetleyen ekipler, fahiş fiyatla su satışı yapan firmalara cezai işlem uygulandı.

Halk sağlığını ön planda tutan ve fahiş fiyatlara karşı tedbirlerini sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri paydaş kuruluşlarla birlikte kent genelinde denetimlerini sürdürüyor.

Eklenme Tarihi: 17.03.2023 17:11

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı