Büyükşehir’de Ücretsiz Pomem Ve Besyo Hazırlık Kursları Başlıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM), Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulları ( BESYO), Bekçilik ve Askeri Okullara giriş sınavlarına hazırlanan öğrenciler için ücretsiz hazırlık kursları düzenliyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün girişimleriyle sayısı her geçen daha da artan gençlik merkezleri ve spor salonları Şanlıurfalı gençleri geleceğe hazırlıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde planlanan hazırlık kurslarında, alanında uzman ve tecrübeli eğitmenler, Şanlıurfalı gençleri POMEM, BESYO, Bekçilik ve Askeri Okullar için özel yetenek sınavlarına hazırlıyor.

Tamamen ücretsiz olan hazırlık kurslarına katılmak isteyen adayların Akabe TOKİ’de bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Batıkent Gençlik Merkezine giderek kayıt yaptırmaları gerekiyor.

Geçtiğimiz yıllarda birçok gencin hayal ettikleri mesleklere kavuşmalarını sağlayan Büyükşehir Belediyesi Her bölüme özel olarak hazırlanmış parkurlarla programlı ve profesyonel bir çalışma ortamı oluşturdu.

Gençlere ücretsiz sunulan parkur desteği sayesinde rakipleri karşısında bir adım önde olacak olan gençler eğitimler kapsamında sürat, çabukluk, güç, denge, koordinasyon, dikkat, beceri gibi alanlarda tecrübeli eğitmenler gözetmenliğinde özel yetenek sınavlarına hazırlanarak geleceklerine yön verecekler.

Eklenme Tarihi: 06.11.2022 15:33

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı