Çocuklar Cumhuriyet Bayramı Coşkusunu Yaşadı

Şanlıurfa’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Büyükşehir Belediyesi tarafından minikler için organize edilen etkinliğe katılan çocuklar Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu yaşadı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi “Her Yerde Sanat Atölyesi” çocukları hemen her gün farklı bir etkinlikle buluşturmaya devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu etkinlikte bir araya gelen çocuklar, çeşitli etkinliklerle gönüllerince eğlendiler.

Büyükşehir Belediyesi Urfa Ahengi Müzik Topluluğu’nun seslendirmiş olduğu birbirinden güzel türkülere eşlik eden çocuklar düzenlenen şiir yarışmasında da hünerlerini sergilediler.

Yaklaşık 2 saat süren etkinlik renkli görüntülere sahne olurken çocukların sevinçleri gözlerden kaçmadı.

Eklenme Tarihi: 30.10.2022 21:22