Başkan Beyazgül, ‘’Halkın Duasıyla Daha Güzel Çalışmalara İmza Atacagız’’

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kullanılan 160 hizmet aracı yeni araçlarla değiştirilerek büyük bir tasarruf sağlandı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Halkın duasıyla daha güzel çalışmalara imza

atacaklarını söyledi. 

Şanlıurfa’da vatandaşlara kesintisiz kaliteli hizmet sunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 2019 yılından itibaren hizmet araçlarını kiralama yönteminden çıkarttı. Kiralama yerine satın alarak Şanlıurfalılara hizmet veren Büyükşehir Belediyesi, böylelikle kendi öz sermayesinden büyük bir tasarruf sağladı.

Her yıl düzenli olarak değişimi yapılan araçlar bu yılda eskileri ile değiştirilerek Büyükşehir Belediyesi bütçesinden tasarruf sağlandı. Göreve geldiği günden bu yana yenilikçi vizyonuyla halkın takdirini kazanan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, belediyenin kendi öz kaynaklarıyla araç alımı yapıyor.  

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çeşitli hizmet birimlerinde kullanılan 160 binek aracı yenileri ile değiştirildi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül BEL-SAN A.Ş Genel Müdürü Levend Çelik, firmalardan gelen araçları inceledi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’TASARRUFLA, HALKIMIZA DAHA ÇOK HİZMET EDİYORUZ’’

2019 yılından itibaren kiralama yönteminden çıkarak kendi öz kaynaklarıyla hizmet araçlarını aldıklarını anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, hiçbir ücret ödemeden eski araçları yeni araçlarla değiştirdiklerini ifade etti.

Her yıl araçların yenilendiğini ve bu sayede büyük bir tasarruf sağlayarak elde edilen bu tasarrufla vatandaşlara daha çok hizmet ettiklerini belirten Başkan Beyazgül, ‘’BEL-SAN Bizim belediyemizin otobüs ve ulaşım işlerimizi yapmaktadır. Belediye araçlarımız sıfır alınmakta ama sıfır almakla birlikte her sene yenilemektedirler. Bu yıl da 160 aracımızı 2021 model olan araçlarımızı sıfır araçlarla takas ettik. Sıfırla takas ettiğimizde de üst para vermedik. Hiçbir karşılık ödemedik. Bunları vererek sıfır araçlarımızı aldık. Hem garantimiz uzamış oluyor hem lastikler sıfırlanmış oluyor. Yağımız her şeyimiz sıfırlanmış oluyor. Araç bakım ücreti ödemiyoruz. 2019 yılından itibaren başlattığımız bu uygulamayı bugün de gelenek olarak aynı şekilde devam ettiriyoruz. Araçlarımızı veriyoruz, sıfır araçlar alıyoruz. 2019 yılındaki aracımız şimdi 2022 model oldu. İnşallah her yıl bunu devam ettireceğiz. Şanlıurfa’mız için kazançlı bir çalışma oldu. Birçok araca bakım, onarım, lastik ve yağ gibi bakımları yapmadığımız zaman bu kazanç belediyemize kalmaktadır ve nihayette halkımıza yatırım olarak dönmektedir. İnşallah halkımızın duasıyla daha güzel çalışmalara imza atacağız’’ diye konuştu.

Eklenme Tarihi: 15.06.2022 14:28

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı