Şanlıurfalı Gençler Saklı Cennet’i Büyükşehir İle Keşfetti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘’Bir Çocuk Gülerse, Dünya Güler’’ sloganıyla hazırlanan proje kapsamında daha önce Halfeti ilçesini göremeyen gençlere yönelik tekne turu düzenlendi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı ''Bir Çocuk Gülerse, Dünya Güler’’ sloganıyla gençlere yönelik Saklı Cennet diye bilinen Halfeti’de tekne turu düzenleyerek gençlerin keyifli vakit geçirmelerini sağladı.

Gezi programına katılan gençler, rehberler eşliğinde Fırat’ın serin suları altında kalan Halfeti’yi gezme imkânı buldu. Gençler, bir kısmı sular altında tarihi ve turistik alanları yakından görmemin mutluluğunu yaşadılar.

Daha önce Halfeti ilçesini gezme imkânı bulamadıklarını anlatan gençler, düzenlenen gezi nedeniyle Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ettiler.

Eklenme Tarihi: 02.10.2021 13:58