Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri Sabah Sporu İle Devam Etti

Her yıl geleneksel olarak 23-30 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Spor Haftası etkinlikleri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Şanlıurfa Gençlik Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Şanlıurfa’da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Avrupa Birliği ile birlikte tüm dünyada geleneksel olarak her yıl, 23-30 Eylül tarihleri arasında “Avrupa Spor Haftası” etkinlikleri kapsamında Bir hafta sürecek etkinliklerle toplumda hareketlilik bilinci oluşturarak spora teşvik edici aktiviteler yapılıyor. Şanlıurfa’da düzenlenen etkinliklere katılım yoğun oldu.

Kasaptaşı Parkı diye bilinen Fatih Sultan Mehmet Parkında Sabah Sporunda buluşan çoğunluğunun gönüllülerden oluştuğu sporseverler ısınma hareketlerinin ardından yürüyüş, tempolu koşu ve çeşitli aktiviteler yaparak kamuoyuna spor yap zinde kal mesajı verildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Birliği ve Herkes İçin Spor Federasyonu organizasyonlarıyla sporun farklı branşlarıyla buluşan vatandaşlar Şanlıurfa’da düzenlenen etkinliklerin oldukça verimli geçtiğini belirterek spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ettiler.

 

Eklenme Tarihi: 27.09.2021 17:17

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı