BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER GÜNÜ PROGRAMI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için çeşitli etkinlikler düzenliyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” için çeşitli etkinlikler düzenliyor.

Etkinlikler kapsamında; kortej yürüyüşü, gösteriler, görme engelliler okulu tiyatrosu ve müzik dinletisi yanı sıra tekerlekli sandalye dağıtımı programları da yer alıyor.

“3 Aralık Dünya Engelliler Günü” etkinlikleri saat 10.00’da Rabia Meydanı’ndan Büyükşehir Belediyesi’ne kadar yapılacak olan yürüyüş ile başlayacak. Kortej yürüyüşünün ardından saat 12:00'de açılış konuşmalarıyla başlayacak olan program 13:00'de Engelliler koordinasyon merkezinde  halk oyunları gösterisi ile devam edecek. 13:30'da tiyatro gösterisi, 14:00'de müzik  gösterisi, 14:30'da da tekerlekli sandalye dağıtımı ile sona erecek.

Eklenme Tarihi: 13.02.2017 13:36